Visie

Tiboss is sinds de oprichting een onafhankelijk bedrijf, dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.
Onze onderneming concentreert zich op de samenwerking en lange termijn relaties.
De strategische visie van Tiboss is dat het bedrijf in alle relevante markten met Girbau en Merker de meest gewilde merken in de branche wil zijn.
Tiboss biedt haar klanten machines die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid, prestaties, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service.
De onderneming concentreert zich uitsluitend op de merken Girbau en Merker en de algemene positionering daarvan in het premium segment.
Tiboss staat voor langetermijndenken en -handelen, continuïteit in waarden en doelen, samenwerken als partners met klanten en leveranciers en een op de medewerkers gerichte bedrijfs- en managementcultuur.

Meer weten?

Wil je meer weten over Tiboss? Of heb je een vraag over een van onze producten?

Neem dan snel contact met ons op.

Duurzaam

Voor Tiboss is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn.
Als importeur van Merker en exclusief importeur van Girbau voert Tiboss 2 kwaliteitsmerken die staan voor innovatie, efficiëntie, milieubesparing en kwaliteit.

Management

Sinds de oprichting wordt Tiboss BV geleid door Tine van Bijnen.
Samen met een team van professionele medewerkers staat Tiboss voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid.

Service

Tiboss staat voor service en ondersteunen van haar partners en klanten.
Wij zijn er ons terdege van bewust dat in de professionele was-branche een  storing snel verholpen dient te worden, zodat efficiëntie en vooruitgang op de werkvloer gewaarborgd is. De voorraad wordt tevens optimaal beheerst waardoor de meeste onderdelen binnen zeer korte tijd geleverd kunnen worden.