Wasserijen

Voor uw industriële wasserij is het mogelijk om een maximale productie met een minimaal energieverbruik te verkrijgen. Wanneer u een industriële wasserij wilt opzetten of de huidige prestatie van uw wasserij graag wil verbeteren, aarzel dan niet om een professionele beoordeling van Tiboss te vragen.

Het onberispelijk wassen van het linnen moet voor veel bedrijven in hun gebruik voor professionele activiteiten ervoor zorgen dat reinheid en hygiëne naar betere service aan hun klanten wordt overgebracht. Bij Tiboss bieden wij een scala aan producten, om de behoeften en de omvang van hun faciliteiten te wassen, voor bedrijven met kleine of middelgrote volumes.

Vended

Elke camping eigenaar weet dat een goede wasserette service een belangenrijk onderdeel is en gewaardeerd wordt door zijn klanten.
Met het wasserij-systeem van Tiboss, kunt u een easy-to-use munt op uw wasserette hebben die voor uw klanten met gevolg van lage energieverbruik en onderhoudsgemak winstgevend is.

Een goede yacht club is te herkennen aan haar vermogen om er te voor zorgen dat er moderne was faciliteiten beschikbaar zijn voor haar klanten. Des temeer clubs bieden de mogelijkheid om kleding op een snelle en efficiënte manier te wassen en drogen.

Met een zelfbediening wasserette bij studenten woningen of op het terrein van een universiteit, helpt het de instantie goed te laten functioneren. Studenten kunnen hierdoor makkelijk hun kleding zelf wassen zonder dat ze het terrein hoeven te verlaten.

Met een munt wasserette, is het gunstig om in een korte tijd te wassen op een efficiënte en rendabele manier. TIBOSS biedt u de ideale wasapparatuur voor een munt wasserette.

Branche

Op het gebied van sanitaire is hygiëne niet alleen een essentieel vereiste, maar ook een juridische verplichting. Bij TIBOSS bieden we een breed scala aan wasapparatuur speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, klinieken en allerlei sanitaire inrichtingen.

Het G system van TIBOSS, is het resultaat van het toepassen van de filosofie van TIBOSS’s Easy & Best (E & B) oplossingen in senioren zorginstellingen door het verstrekken van uitgebreide wasserij oplossingen die speciaal ontworpen zijn voor dit soort instellingen.

In een kleine ruimte van een schoonheidssalon/kapsalon, kan de kleding op een zeer eenvoudige en efficiënte manier behandeld worden. Profiteer nu van het hebben van een kleine Tiboss-wasserij kit in uw salon.

Tiboss heeft een specifiek systeem ontwikkelt voor de wasserijen van hotels, zodat ze tot 40% kunnen besparen. Gezien het productievolume van hotels en restaurants, heeft TIBOSS 3 kits ontwikkeld, die maximaal winstgevendheid bieden en een optimaal beheer van uw wasgoed garanderen.

Op een eenvoudige en efficiënte manier kan een sportcentra haar kleding behandelen en hier is maar een kleine ruimte voor nodig. Profiteer nu van een kleine Tiboss-wasserij in uw sportcentra.

Koopvaardijschepen, oorlogsschepen en cruiseschepen die alle langdurig op volle zee doorbrengen, moet hun bemanning de mogelijkheid bieden om hun linnen schoon te houden. Tiboss heeft voor ieder schip een breed scala aan machines.

Tiboss heeft een snelle en gemakkelijke oplossing voor schoonmaakbedrijven en biedt u wasmachines die ontwikkeld zijn voor het reinigen van mops en stofdoeken.

Tiboss biedt u de noodzakelijke machine om intern werkkleding te wassen bij u mogelijk te maken, zodat de werkkleding altijd beschikbaar is.

Moet u voldoen aan de strenge hygiënische eisen die zijn vastgelegd in de wetgeving van uw zuivel, landbouw, vleesindustrie, enz.? Bij Tiboss hebben wij de oplossing.

Het investeren in een kleine interne wasserij is het investeren in hygiëne voor uw processen, welzijn voor uw dieren en verbeterde winstgevendheid van uw bedrijf door het direct beheersen van de kosten van uw wasgoed.

Voor een luchtvaartmaatschappij biedt een gecentraliseerd Tiboss interne wasserij de mogelijkheid om de kosten te beheren, de kwaliteit en de beschikbaarheid van linnen op een directe manier, met de mogelijkheid van ingrijpen in welke aspecten verbetering gewenst is.

De brand beveiligde kostuums van brandweerlieden vereisen speciale reiniging die niet schadelijk zijn voor de beschermende stof. Tiboss biedt was apparatuur die aan te passen zijn, aan de specifieke behoeften van elk stuk van kleding.

Goed beheer van een penitentiaire wasserette is fundamenteel voor het waarborgen van de hygiëne van gevangenen. Tiboss heeft wasapparatuur die is aangepast aan de behoeften van elk centrum.