De toenemende hygiëne niveaus die worden vereist van schoonmaakbedrijven heeft er geleidelijk toe geleid tot het onderzoeken naar hygiënischer en praktische reinigingsmethoden. Systemen voor het reinigen met mops, voor vloeren nat of droog, winnen geleidelijk op dit gebied.

Het slepen van zware schoonmaak karren en emmers water die moeten worden vernieuwd, kan met dit systeem worden vermeden. Bovendien zorgt het voor hygiëne: het maakt gebruik van een schone dweilhoofd voor elk gebied dat gereinigd moet worden, waardoor het overbrengen van vuil van het ene gebied naar het andere vermeden wordt. TIBOSS heeft een snelle en gemakkelijke oplossing voor schoonmaakbedrijven, en biedt u wasmachines die ontwikkeld zijn voor het reinigen van mops en stofdoeken. Men hoeft alleen de mops hoofden in de wasmachine te doen en zijn al klaar in minder dan een uur om opnieuw te gebruiken en meteen afgestemd met de juiste bevochtigingsgraad. En wanneer de stomerij-methode wordt gebruikt, kunnen we het systeem met een droger uitrusten, die de mop hoofden helemaal droog maken.

Neem gerust contact op met het technisch verkoop team van TIBOSS en zij helpen u graag met een project op maat naar u behoeften.

Video