Bij elke soort sport installatie, sportscholen, sportcentra, golf, voetbal en tennisclubs, enz., is er een vereiste voor het wassen. Handdoeken, kleding personeel, restaurant linnen (indien aanwezig), de lakens voor de extra diensten. Met de toenemende vraag van de klanten in sportcentra, neemt het volume van wasgoed alleen maar toe. Een eigen wasserette in het sportcentrum is alleen al een toegevoegde waarde van de winst. Normale huishoudelijke wasmachines en drogers, bleken onvoldoende te functioneren voor dit soort volumes. Huishoudelijke wasmachines en drogers zijn dan ook niet voorbereid op het absorberen van zoveel productie wegens gebrek aan capaciteit, weerstand en duurzaamheid. Al op een eenvoudige en efficiënte manier kan een sportcentra haar kleding behandelen en hier is maar een kleine ruimte voor nodig. Profiteer nu van een kleine TIBOSS-wasserij in uw sportcentra:

  • Het bespaart tijd. Dankzij de grotere capaciteit van industriële machines en hun kortere was en droog programma’s, is al uw linnen weer in korte tijd schoon en klaar.
  • Gereguleerd water, energie en consumptie van de te wassen producten.
  • Optimaliseert de mogelijkheden van het programma. De software van onze wasmachine extractie kan specifiek geprogrammeerd worden op aanpassing aan de behoeften van elke klant.
  • Machine-installatie is snel en gemakkelijk.
  • In een kleine ruimte kan de wasserij worden geïnstalleerd.
  • Snelle terugbetaling van uw investering. Een handdoek verhuur systeem maakt het mogelijk om de kosten van installatie snel terug te betalen.
  • Het linnen verlaat nooit het sportcentrum, dit voorkomt levertijden en het verliezen van kleding.

Neem gerust contact op met het technisch verkoop team van TIBOSS, zij helpen u graag verder met een project op maat naar uw behoeften.

Video