Het hebben van schone en gedesinfecteerde doeken ter voorbereiding op het koeien melken is fundamenteel voor elk melkveebedrijf. Het zorgen voor hygiëne van het proces en het voorkomen van mastitis bij de dieren; kortom alles wat leidt tot een betere kwaliteit van de melk. Met een kleine interne wasserij kunt u dagelijks opnieuw gebruik maken van schone doeken voor het reinigen van de koeienuiers. Tevens biedt het de mogelijkheid om meteen de werkkleding te wassen die bevuild wordt tijdens het aan- en afkopelen in de melk-massagesalons.

Industriële processen zorgen voor een hoog niveau van hygiëne, met het krachtige wassen-actie die minder tijd kost en tevens minder water en energie verbruikt. Het investeren in een kleine interne wasserij is het investeren in hygiëne voor uw processen, welzijn voor uw dieren en verbeterde winstgevendheid van uw bedrijf door het direct beheersen van de kosten van uw wasgoed.

Neem gerust contact op met het technische verkoop team van TIBOSS zodat zij u kunnen helpen met een project op maat naar uw behoeften.

Video